De Salon

Ontdek de uitstekende faciliteiten en diensten in de hondentrimsalon, zoals een elektrisch verstelbaar bad, trimtafel en waterblazer. We gebruiken kwalitatieve hondenshampoos voor de optimale verzorging van uw huisdier.

Afspraak maken Meer

De salon


De kleine, maar fijne trimsalon achter ons huis is van alle gemakken voorzien. 
Een elektrisch verstelbaar bad, zodat ik ergonomisch (en op ideale hoogte voor zowel mijzelf als uw hond) kan werken, een elektrisch verstelbare en verrijdbare trimtafel die tot zeer laag kan, zodat ook kleine en oudere honden zelf op tafel kunnen stappen, en een waterblazer om de honden mee te drogen. 
Ik maak uitsluitend gebruik van shampoos van goede kwaliteit, speciaal ontwikkeld voor honden, wat ervoor zorgt dat de vacht optimaal gereinigd en gevoed wordt. Waar nodig maak ik ook gebruik van een conditioner. 


NIEUW! 

Speciaal voor honden met vachtproblemen, maar ook voor dagelijks gebruik, heb ik vanaf heden de shampoos van Dermagroom in het assortiment. Neem contact op voor de mogelijkheden!

producten van dermagroomVoorwaarden en aansprakelijkheid

  • Betreding van de trimsalon is geheel op eigen risico.
  • Laat uw hond goed uit voordat u hem bij mij brengt. Het is voor uw hond niet prettig als hij met een volle blaas op tafel staat en dus lang zijn behoefte moet ophouden. Wij hebben een uitlaatmogelijkheid in de directe omgeving (wel graag opruimen!)
  • Breng uw hond nooit met een volle maag.
  • Breng uw hond zo droog mogelijk naar de trimsalon. Een natte vacht zal ik eerst moeten drogen voordat ik hem kan behandelen.
  • Breng de hond altijd aan de lijn. Sommige honden zullen proberen er onderuit te komen, desnoods door weg te lopen.
  • Vertel het altijd als er iets met de hond (geweest) is. Ik kan dan rekening houden met eventuele gevoelige plekjes.
  • Indien uw hond een medische afwijking heeft laat mij dit van tevoren weten, zodat ik mijn planning hierop kan aanpassen. Heeft uw hond een besmettelijke aandoening (kennelhoest, ringworm, etc.), gelieve de afspraak tijdig te verzetten.
  • Tenslotte nog het verzoek om uw hond vrij van vlooien te brengen. Er zijn tegenwoordig goede bestrijdingsmiddelen. Heeft uw hond onverhoopt toch vlooien, dan zullen er extra kosten in rekening gebracht worden voor het ontsmetten van uw hond en de omgeving.


WhatsApp Video 2023-12-14 at 13.07.30.mp4 9.07 MB