Tarieven

Ontdek de tarieven voor de verschillende behandelingen bij Trimsalon Goud. Ik bied een op maat gemaakte behandeling voor uw hond, inclusief wassen, drogen, kammen, scheren, knippen, plukken, ontwollen en vlooienbehandeling.

Afspraak maken Meer

Tarieven


Hoeveel een trimbeurt totaal zal kosten, hangt af van hoeveel tijd er besteed wordt aan uw dier. De kosten van een volledige behandeling zijn daarom ook afhankelijk van een aantal factoren:

  • Wat zijn de wensen van de klant?
  • Wat is de staat van de vacht (klitten, wollig)?
  • Hoe groot of klein is het dier?
  • Hoe gedraagt uw dier zich tijdens de behandeling?
  • Dus hoe langer u wacht met de trimbeurt hoe hoger de kosten kunnen zijn!

U kunt bij mij (nog) niet pinnen. U kunt uiteraard wel contant betalen. Tevens is het in overleg mogelijk dat ik u een betaalverzoek stuur. Let op, deze dient tijdens het ophalen voldaan te worden.


Annuleren


Het kan uiteraard gebeuren dat uw afspraak, om welke reden dan ook, niet door kan gaan. Geeft u dit dan s.v.p. zo snel mogelijk door. Ik verzoek u vriendelijk uw afspraak minimaal 48 uur van te voren te annuleren, dit geeft mij de mogelijkheid om een andere afspraak in te plannen. Indien de afspraak korter dan 48 uur voorafgaand aan uw trimbehandeling geannuleerd wordt, ben ik genoodzaakt om 50% van de behandeling in rekening te brengen. Indien de afspraak korter dan 24 uur voorafgaand aan uw  trimbehandeling geannuleerd wordt, of wanneer u niet op uw afspraak verschijnt, zal de volledige behandeling in rekening worden gebracht.


Klachten


Heeft u een klacht, meldt u deze dan alstublieft. Ik zal te allen tijde proberen de klacht te verhelpen of op te lossen.