Over Mij

Leer meer over Denise van den Berg, de gepassioneerde hondentrimster achter Trimsalon Goud. Ontdek haar achtergrond, opleiding en ervaring met verschillende hondenrassen, en de diensten die zij aanbiedt voor het welzijn van uw trouwe viervoeter.

Afspraak maken Meer

Wie ben ik?


Ik ben Denise van den Berg en ik woon met mijn man en onze 7 Golden Retrievers in het Brabantse Terheijden. Ik ben regelmatig op hondenshows te vinden en daarnaast train ik graag met mijn honden op het gebied van jacht of gehoorzaamheid. Samen met de honden kijk ik wat zij en ik leuk vinden om te doen. Daarnaast fokken wij af en toe een nestje pups.

Begin 2022 heb ik het besluit Houders van Dieren - Vakbekwaam houder van honden en katten gehaald bij het Aeres Training Centre in Barneveld.

In november 2022 ben ik gestart met de opleiding hondentrimster bij de Trimacademie in Vught. Naast 2 keer per maand op vrijdagavond les, loop ik elke zaterdag stage bij een trimsalon in Uden, waar ik dit mooie vak in de praktijk leer. Op mijn stage komt een verscheidenheid aan rassen, kruisingen en vachtsoorten voorbij, zodat ik het vak in de breedste zin van het woord kan leren. Na het behalen van mijn diploma zal ik door het volgen van workshops, het bijwonen van lezingen en seminars en het lezen van vakbladen mijn kennis blijven ontwikkelen. Ik ben aangesloten bij de ABHB, de belangenvereniging voor het hondentoiletteerbedrijf.

De naam van trimsalon Goud is ontstaan vanuit mijn liefde voor de Golden Retriever, maar al snel kwam met deze naam ook een prachtige slogan: “Omdat elk huisdier goud waard is!” Deze slogan dekt dan ook direct de lading van wat ik wil bereiken: een verzorgde, mooi gewassen en geknipte (of geschoren) hondje, die er met zijn of haar baasje weer een aantal weken tegen kan!

Honden kunnen bij mij terecht voor een volledige behandeling, dat wil zeggen het wassen en drogen (en uitblazen van eventuele onderwol), nagels knippen en het trimmen van de vacht. Voor het uitknijpen van anaalklieren en het reinigen van het gebit verwijs ik u naar de dierenarts, zij zijn hierin gespecialiseerd.

Op dit moment heb ik uitsluitend de mogelijkheid om Golden Retrievers te trimmen. Met dit ras ben ik reeds bekend en ik weet hoe ze volgens de rasstandaard getrimd moeten worden. Na het behalen van mijn diploma heet ik (alle) andere rassen van harte welkom in mijn salon! In samenspraak met de eigenaar bepalen we het model en welke behandeling het beste is voor uw trouwe viervoeter.