Over Mij

Leer meer over Denise van den Berg, de gepassioneerde hondentrimster achter Trimsalon Goud. Ontdek haar achtergrond, opleiding en ervaring met verschillende hondenrassen, en de diensten die zij aanbiedt voor het welzijn van uw trouwe viervoeter.

Afspraak maken Meer

Wie ben ik?


Ik ben Denise van den Berg en ik woon met mijn man en onze 7 Golden Retrievers in het Brabantse Terheijden. Ik ben regelmatig op hondenshows te vinden en daarnaast train ik graag met mijn honden op het gebied van jacht en gehoorzaamheid. Samen met de honden kijk ik wat zij en ik leuk vinden om te doen. Daarnaast fokken wij af en toe een nestje Golden Retriever pups.

Begin 2022 heb ik het besluit Houders van Dieren - Vakbekwaam houder van honden en katten gehaald bij het Aeres Training Centre in Barneveld.

In november 2022 ben ik de opleiding tot hondentrimster gaan volgen bij de Trimacademie en begin 2023 heb ik mijn salon geopend. Mijn droom om van mijn hobby mijn werk te maken is hiermee uitgekomen! Naast de theorielessen heb ik door middel van 2-wekelijks stage lopen inmiddels ook ruime praktijkervaring opgedaan. Daar heb ik een enorme variëteit aan honden ontmoet, elk met hun eigen unieke vacht en karakter. Zo heb ik alle ins en outs van het vak geleerd. Ik vind het heerlijk om deze kennis nu toe te passen in mijn eigen trimsalon en bij mijn eigen vaste klanten. 
Het opbouwen van een goede band met zowel baasje als hond vind ik het allerbelangrijkst. Uiteraard streef ik er naar uw hond zo mooi mogelijk weer naar huis te laten gaan. Maar minstens zo belangrijk vind ik het welzijn van de hond tijdens de behandeling.  
Door het volgen van workshops, het bijwonen van lezingen en seminars en het lezen van vakbladen blijf ik mijn kennis ontwikkelen. Ik ben aangesloten bij de ABHB, de belangenvereniging voor het hondentoiletteerbedrijf.

De naam van trimsalon Goud is ontstaan vanuit mijn liefde voor de Golden Retriever, maar al snel kwam met deze naam ook een prachtige slogan: “Omdat elk huisdier goud waard is!” Deze slogan dekt dan ook direct de lading van wat ik wil bereiken: een verzorgde, mooi gewassen en geknipte (of geschoren) hondje, die er met zijn of haar baasje weer een aantal weken tegen kan!

Honden kunnen bij mij terecht voor een volledige behandeling, dat wil zeggen het wassen en drogen (en uitblazen van eventuele onderwol), nagels knippen en het trimmen van de vacht. Voor het uitknijpen van anaalklieren en het reinigen van het gebit verwijs ik u naar de dierenarts, zij zijn hierin gespecialiseerd.

Alle rassen/ kruisingen zijn van harte welkom in mijn salon! In samenspraak met de eigenaar bepalen we het model en welke behandeling het beste is voor uw trouwe viervoeter.